
- 29 Απριλίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 725 Προβολή

Υλικά :
450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
150 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
½ ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση :
- Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ
- Βάζουμε την ζάχαρη αχνή μαζί με το λεμόνι
- Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και ξανά ανακατεύουμε καλά
- Τέλος βάζουμε το μπολ μας στην κατάψυξη για 4-5 ώρες και κάθε μια ώρα περίπου βγάζουμε από την κατάψυξη ανακατεύουμε για να πάρει την υφή παγωτού και βάζουμε πάλι στην κατάψυξη.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ακολουθεί βίντεο
Καλή επιτυχία.
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.